Η παρούσα ανακοίνωση διέπεται από τον νόμο 2472/1997 περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και σχετικά νομοθετήματα της διεθνούς έννομης τάξης και περιγράφει με ποιον τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να κοινοποιηθούν και πώς μπορείτε να « απέχετε » από ορισμένες χρήσεις αυτών. Εάν έχετε ερωτήσεις για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Μάρκετινγκ της επιχείρησης Club Hotel Casino Loutraki (CHCL).

H Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) είναι μια αναγνωρισμένη επιχείρηση με παρουσία στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών, των ξενοδοχείων και της ψυχαγωγίας εν γένει. Στόχος μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και παροχών στους επισκέπτες μας. Ευελπιστούμε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν τις πολυτελείς εγκαταστάσεις μας, τις ποιοτικές υπηρεσίες πελατών και ότι θα μας επισκεφθείτε και πάλι. Καθώς εκτιμούμε την υποστήριξή σας και σεβόμαστε τα δικαιώματα προστασίας του προσωπικού σας απορρήτου, σας παρέχουμε οικιοθελώς την παρακάτω δήλωση Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εφαρμόζεται στο ξενοδοχείο και το καζίνο μας, καθώς, επίσης, και στους Δικτυακούς Τόπους («Δικτυακοί Τόποι της CHCL») που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία ή τη διαχείριση της CHCL. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εφαρμόζεται στα Προσωπικά Δεδομένα ( όπως αυτά ορίζονται παρακάτω ) που συλλέγονται από τη CHCL, στο ξενοδοχείο και καζίνο CHCL και στους Δικτυακούς Τόπους της CHCL. Παραπέμπουμε τους χρήστες των Δικτυακών Τόπων της CHCL στους Όρους Χρήσης των Δικτυακών Τόπων CHCL, που βρίσκονται στη διεύθυνση www.clubhotelloutraki.gr και www.casinoloutraki.gr

Ειδική Ανακοίνωση για τους Ανηλίκους

Απαγορεύεται στους ανήλικους και τα άτομα κάτω της ηλικίας των εικοσιένα (21) ετών η είσοδος στο καζίνο ή να περιφέρονται στους χώρους του καζίνο.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε.

Τα «Προσωπικά Δεδομένα» είναι πληροφορίες που επιτρέπουν να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγει η CHCL, είτε άμεσα από εσάς ή μέσω των Στρατηγικών μας Εταίρων, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ταχυδρομική(ές) διεύθυνση(εις), ηλεκτρονική(ές) διεύθυνση(εις), αριθμό(ούς) τηλεφώνου, αριθμό τηλεομοιοτυπίας, φύλο, πληροφορίες πιστωτικής κάρτας , αριθμό άδειας οδήγησης, ΑΦΜ, πληροφορίες διαβατηρίου, πληροφορίες περί αγορών και κρατήσεων, ιστορικό συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια και άλλες πληροφορίες που παρέχετε είτε εκ του νόμου είτε οικειοθελώς : επίσης, μπορούν να περιλαμβάνουν και ζωντανή μετάδοση βίντεο όταν επισκέπτεστε τις κοινόχρηστες και ανοιχτές εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φόρμες αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αιτήσεις που συμπληρώνετε επιτόπου, καθώς επίσης και από τις δραστηριότητες που εκτελούνται στη CHCL. Η CHCL συλλέγει μόνο τις πληροφορίες που παρέχετε οικειοθελώς σε εμάς ή τους στρατηγικούς μας Εταίρους που μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με εμάς. Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγει η CHCL μέσω του ξενοδοχείου ή καζίνο CHCL, μέσω των Δικτυακών Τόπων CHCL ή των στρατηγικών εταίρων, εξαρτώνται από τον χαρακτήρα των δραστηριοτήτων σας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κρατήσεων, υπογραφών στο βιβλίο επισκεπτών, αιτήσεων μέλους του Club, υποβολών αιτήσεων για θέσεις εργασίας, αγορών εμπορευμάτων, εγγραφών για τη λήψη πληροφοριών διαφημιστικού χαρακτήρα, αιτήσεων πελάτη καζίνο, συμμετοχών σε τυχερά παιχνίδια, οργανώσεων συναντήσεων, κτλ.

Γενικές Πληροφορίες

Οι «Γενικές Πληροφορίες» είναι πληροφορίες για εσάς ή τις δραστηριότητές σας με τις οποίες δεν πιστοποιείται η ταυτότητά σας. Όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, οι φυλλομετρητές ( web browsers ) ή το λογισμικό μπορούν να μεταδώσουν πληροφορίες στους διακομιστές που φιλοξενούν τους Δικτυακούς Τόπους που επισκέπτεστε. Οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τον ειδικό αριθμό που αντιστοιχεί στον διακομιστή σας ή στη σύνδεση Ιντερνετ, στις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας, στην γεωγραφική σας τοποθεσία, καθώς επίσης και στις κινήσεις που πραγματοποιείτε εντός του ιστότοπου όπως και στην αλληλεπίδραση με αυτόν, συμπεριλαμβανομένων και των σελίδων που επισκέπτεστε και των πληροφοριών που μεταφορτώνετε. Όταν επισκέπτεστε Δικτυακούς Τόπους της CHCL, οι διακομιστές της CHCL συλλέγουν γενικές πληροφορίες τέτοιου είδους. Η CHCL χρησιμοποιεί αυτές τις γενικές πληροφορίες για τη δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών σχετικά με τους επισκέπτες των Δικτυακών Τόπων της CHCL. Εφόσον είναι δυνατόν, οι Γενικές Πληροφορίες μπορούν να συνδέονται με τα Προσωπικά Δεδομένα.

Cookies

Οι Δικτυακοί Τόποι της CHCL χρησιμοποιούν τεχνολογία cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τους Δικτυακούς Τόπους που επισκέπτεστε και που αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο από το φυλλομετρητή του υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεται ένας ιστότοπος για να εξατομικεύσει το ιστορικό σας και να συλλέξει στατιστικά δεδομένα Δικτυακών Τόπων, όπως οι σελίδες που επισκέπτεστε, το υλικό που μεταφορτώνετε, το όνομα τομέα και η χώρα του παροχέα Ιντερνετ που χρησιμοποιείτε, και οι διευθύνσεις των Δικτυακών Τόπων που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά την επίσκεψη ενός συγκεκριμένου ιστότοπου. Οι Δικτυακοί Τόποι της CHCL χρησιμοποιούν cookies για να συλλέξουν και να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις σας όταν εισέρχεστε στους Δικτυακούς Τόπους της CHCL, όπως για παράδειγμα, όταν απενεργοποιείτε το Flash έτσι ώστε να μη χρειαστεί να το ξανακάνετε στις επόμενες επισκέψεις.

Επίσης, οι Δικτυακοί Τόποι της CHCL χρησιμοποιούν cookies για να παρέχουν έναν μοναδικό κωδικό ταυτότητας, έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε στατιστικά σχετικά με τη χρήση των Δικτυακών Τόπων της CHCL, όπως το ποσοστό των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών και άλλα γενικά στατιστικά. Όταν η CHCL διαθέτει Προσωπικά Δεδομένα, οι κωδικοί ταυτότητας μπορούν να ταυτιστούν με τα Προσωπικά Δεδομένα. Επίσης, όταν πραγματοποιείτε κράτηση μέσω του Διαδικτύου για να μείνετε στο ξενοδοχείο CHCL, ο αριθμός κράτησης ή επιβεβαίωσης μπορεί να αποθηκευθεί σε ένα cookie στον υπολογιστή σας και σε ένα αρχείο παραγγελιών το οποίο θα δημιουργήσουν οι στρατηγικοί εταίροι.

Για να αναζητήσετε σελίδες στο Ίντερνετ και να επισκεφθείτε τους Δικτυακούς Τόπους της CHL χωρίς cookies, μπορείτε να διαμορφώσετε τον φυλλομετρητή σας για να απορρίψει όλα τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλεται ένα cookie έτσι ώστε να το δεχθείτε ή να το απορρίψετε.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Ορισμένες συναλλαγές και υπηρεσίες που προσφέρονται όταν επισκέπτεστε τη CHCL μπορεί να υφίστανται επεξεργασία ή να παρέχονται από τους στρατηγικούς εταίρους (συλλογικά, «στρατηγικοί εταίροι» όπως προμηθευτές και επαγγελματικοί συνεργάτες , όπως τουριστικά γραφεία , τουριστικοί πράκτορες , αεροπορικές εταιρείες κ.α. ) που έχουν συνάψει συμβόλαιο με τη CHCL, ακόμη κι αν φαίνεται ότι δεν έχετε φύγει από τους Δικτυακούς Τόπους της CHCL ή το ξενοδοχείο και το καζίνο CHCL. Τα Προσωπικά Δεδομένα και οι Γενικές Πληροφορίες που αποκτά η CHCL μπορούν να διατεθούν στους στρατηγικούς εταίρους που έχουν την υποχρέωση ενώπιον της CHCL να μεριμνούν έτσι ώστε τα Προσωπικά Δεδομένα να παραμένουν εμπιστευτικά. Τα Προσωπικά Δεδομένα και οι Γενικές Πληροφορίες που αποκτούν οι στρατηγικοί εταίροι μπορούν να διατεθούν στη CHCL, το οποίο θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η CHCL και οι στρατηγικοί του εταίροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που συλλέξαμε : (1) για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, (2) για σκοπούς εμπορικής προώθησης, συμπεριλαμβανομένης – μεταξύ άλλων – της λήψης ειδοποίησης για ειδικές προσφορές, διαφημιστικές προωθήσεις και γεγονότα ( events ), όπως επίσης προσφορές και διαφημιστικές προωθήσεις μέσω των στρατηγικών μας εταίρων, καθώς και τη ζωντανή μετάδοση βίντεο από επισκέπτες στους ανοιχτούς χώρους ψυχαγωγίας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση αυτών των εγκαταστάσεων στους Δικτυακούς Τόπους της CHCL, (3) για την επεξεργασία και ολοκλήρωση κρατήσεων καθώς και την καταγραφή κρατήσεων, (4) για την επεξεργασία και ολοκλήρωση αγορών καθώς και την καταγραφή αγορών, (5) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση ή για υπηρεσίες πελατών μετά τις κρατήσεις ή αγορές ή αφού εγγραφείτε ή συμμετάσχετε σε ορισμένες δραστηριότητες, (6) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, παράπονα ή άλλες επικοινωνίες, (7) για τη διασταύρωση με άλλα Προσωπικά Δεδομένα που αποκτήσαμε ή μπορεί να αποκτήσουμε από άλλες πηγές, (8) για δημογραφικούς σκοπούς ή αναλύσεις και (9) για τον εντοπισμό κρατήσεων και αντίστοιχων διαμονών σε ξενοδοχεία που δημιουργούνται από το πρόγραμμα συνεργατών της CHCL, καθώς και για τον υπολογισμό και τη χρέωση προμηθειών που σχετίζονται με τη διαμονή και που πρέπει να καταβληθούν.

Η CHCL διατηρεί το δικαίωμα μεταβίβασης των Προσωπικών σας Δεδομένων σε τρίτους σε περίπτωση μεταβίβασης όλων ή σχεδόν όλων των περιουσιακών στοιχείων της CHCL σε τρίτους, με την προϋπόθεση ότι ο/οι τρίτος/οι αποδέχεται/ονται να συμμορφωθεί/ούν με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Κατά τον ίδιο τρόπο, κάθε ξενοδοχείο ή καζίνο της CHCL διατηρεί το δικαίωμα μεταβίβασης των Προσωπικών σας Δεδομένων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ή καζίνο σε περίπτωση μεταβίβασης όλων ή σχεδόν όλων των περιουσιακών στοιχείων του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ή καζίνο της CHCL σε τρίτους, με την προϋπόθεση ότι ο/οι τρίτος/οι αποδέχεται/ονται να συμμορφωθεί/ούν με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν εφαρμόζεται στις πληροφορίες που συλλέγουν οι στρατηγικοί εταίροι, με την εξαίρεση ότι η CHCL θα χειρίζεται τις σχετικές με εσάς πληροφορίες που λαμβάνει από τους στρατηγικούς εταίρους, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η CHCL δεν ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο οι στρατηγικοί εταίροι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς. Ωστόσο, οι στρατηγικοί εταίροι υποχρεούνται να μεριμνούν έτσι ώστε να κρατούν εμπιστευτικά τα Προσωπικά Δεδομένα που λαμβάνουν από τη CHCL.

* Σημαντική Σημείωση σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα και το Πρόγραμμα Υπεύθυνης Χρήσης Τυχερών Παιχνιδιών.

Η CHCL πιστεύει και σας προτείνει ότι πρέπει να γίνεται συνετή και υπεύθυνη χρήση των τυχερών παιχνιδιών.

Κοινοποίηση των δεδομένων που συλλέγουμε

Με την εξαίρεση των περιπτώσεων που προβλέπει η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (βλ. « Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα »), η CHCL δεν θα πωλήσει, ανταλλάξει ή κοινοποιήσει σε τρίτους οποιοδήποτε Προσωπικό Δεδομένο που αποκτά η CHCL ή οι στρατηγικοί εταίροι χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Η CHCL δύναται να κοινοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα: (1) σε περίπτωση συμμόρφωσης με δικαστική απόφαση, κλήτευση, ένταλμα έρευνας ή άλλη δικαστική διαδικασία, (2) σε περίπτωση συμμόρφωσης με δικαστικές, ρυθμιστικές ή διοικητικές αποφάσεις, (3) για την προστασία και υπεράσπιση της CHCL, παραρτημάτων και θυγατρικών, όλων των προϊσταμένων, διευθυντών, υπαλλήλων, δικηγόρων, πρακτόρων και συνεργατών, όταν εγείρονται αγωγές, αξιώσεις ή διαμάχες, (4) για την ενδυνάμωση των όρων χρήσης των Δικτυακών Τόπων της CHCL, (5) για την πρόληψη επικείμενου σωματικού κινδύνου, (6) για να τα μεταφέρει σε εταιρίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει η CHCL έτσι ώστε να εκτελέσουν καθήκοντα εκ μέρους της CHCL, όπως εταιρίες που διαχειρίζονται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, (7) σε περίπτωση πώλησης, εκχώρησης ή μεταβίβασης οποιουδήποτε τμήματος του ξενοδοχείου ή καζίνο της CHL ή των Δικτυακών Τόπων της CHCL και (8) στους στρατηγικούς εταίρους και θυγατρικές της CHCL για τον εντοπισμό κρατήσεων και αντίστοιχων διαμονών σε ξενοδοχεία που δημιουργούνται από το πρόγραμμα συνεργατών της CHCL, καθώς και για τον υπολογισμό και τη χρέωση προμηθειών που σχετίζονται με τη διαμονή και που πρέπει να καταβληθούν.

Επιλογή σχετικά με την παροχή πληροφοριών

Το προσωπικό σας απόρρητο είναι σημαντικό για τη CHCL. Έτσι λοιπόν, εάν δεν επιθυμείτε να μοιραζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους στρατηγικούς εταίρους για σκοπούς εμπορικής προώθησης, ή αν δεν θέλετε να λαμβάνετε νέα ή προσφορές από τη CHCL, μπορείτε να απέχετε από τη διανομή πληροφοριών, προσκλήσεων , νέων και προσφορών με το να απευθυνθείτε στο Τμήμα Μάρκετινγκ. Μπορείτε, επίσης, να μας καλέσετε στο +30 27440 60300, να μας στείλετε email στο info@casinoloutraki.gr  /info@clubhotelloutraki.gr ή να μας γράψετε στη διεύθυνση:

CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI ,
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 48, 203 00 ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ.
ΥΠΟΨΗ: Τμήμα Μάρκετινγκ – Θεμάτων Δικτυακών Τόπων

Αν πιστεύετε ότι κάποια από τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι λανθασμένα ή έχουν αλλάξει, παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@casinoloutraki.gr /info@clubhotelloutraki.gr, εξηγώντας τη διόρθωση ή αλλαγή, προσθέτοντας οποιαδήποτε σχετική επιβεβαίωση ή αριθμό αναφοράς.

Τα δικαιώματα προστασίας του προσωπικού σας απορρήτου
Το προσωπικό σας απόρρητο είναι σημαντικό για τη CHCL. Έτσι λοιπόν, εάν δεν επιθυμείτε να μοιραζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους στρατηγικούς εταίρους για σκοπούς εμπορικής προώθησης, ή αν δεν θέλετε να λαμβάνετε νέα ή προσφορές από τη CHCL, μπορείτε να απέχετε από τη διανομή πληροφοριών, νέων και προσφορών με το να απευθυνθείτε στο Τμήμα Μάρκετινγκ. Επίσης, σε κάθε διαφημιστικό email που σας στέλνουμε, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την επιλογή μη συμμετοχής σε ορισμένες διαδικασίες.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο +30 27440 60300, να μας στείλετε email στο info@casinoloutraki.gr / info@clubhotelloutraki.gr ή να μας γράψετε στη διεύθυνση:
CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI ,
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 48, 203 00 ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ.
ΥΠΟΨΗ: Τμήμα Μάρκετινγκ – Θεμάτων Δικτυακών Τόπων

Αν πιστεύετε ότι κάποια από τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι λάθος ή έχουν αλλάξει, παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@casinoloutraki.gr / info@clubhotelloutraki.gr, εξηγώντας τη διόρθωση ή αλλαγή, προσθέτοντας οποιαδήποτε σχετική επιβεβαίωση ή αριθμό αναφοράς.

Ασφάλεια

Οι Γενικές Πληροφορίες και τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγει η CHCL αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές. Οι ασφαλείς διακομιστές προστατεύονται από τις ζώνες ασφάλειας (firewalls) και άλλα συνηθισμένα μέτρα ασφαλείας. Οι ασφαλείς διακομιστές δεν είναι γενικώς προσπελάσιμοι από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα άτομα, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν προσπελάσιμοι σε περίπτωση παραβίασης της ασφαλείας. Κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι απροσπέλαστο. Η CHCL, το προσωπικό μας οφείλει να λαμβάνει λογικά μέτρα, διασφαλίζοντας ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα άτομα δεν θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Η CHCL δεν ελέγχει την ασφάλεια των υπολογιστών ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών και μέσων που πιθανόν χρησιμοποιείτε για να στείλετε email και να υποβάλετε πληροφορίες στη CHCL μέσω του Διαδικτύου. Γι’ αυτόν τον λόγο, η CHCL δεν ευθύνεται σε περίπτωση κοινοποίησης ή υποκλοπής πληροφοριών πριν ληφθούν από τη CHCL.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η CHCL διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, μετατροπής ή τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Όταν αλλάξει, μετατραπεί ή τροποποιηθεί η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το αναθεωρημένο κείμενο θα αναρτηθεί στους Δικτυακούς Τόπους της CHCL. Η αναθεωρημένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα εφαρμόζεται ενδεχομένως στα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται ή τροποποιούνται μετά την ημερομηνία θέσης σε ισχύ της αναθεωρημένης Πολιτικής. Οι πελάτες οφείλουν να συμβουλεύονται συχνά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που διατίθεται στα ξενοδοχεία και καζίνο της CHCL, καθώς και στους Δικτυακούς Τόπους της CHCL για να ενημερώνονται σχετικά με αλλαγές. Επίσης, ενθαρρύνονται να αποθηκεύσουν τις Ιστοσελίδες για να ελέγχουν τυχόν ενημερώσεις και να λάβουν ή να τυπώσουν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το αρχείο τους.

Νομοθεσία
Οι χρήστες διατηρούν τα δικαιώματα που απορρέουν από τον Νόμο 2472/1997 περί Προστασίας των Δεδομένων , καθώς και το Νόμο 2819/1000 , το Νόμο 2774/1999, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και τις Οδηγίες της Ε.Ε. 95/46/EK και 97/66/EK και ειδικότερα τα δικαιώματα που σχετίζονται με την πληροφόρηση, την πρόσβαση και υπόληψη.

* Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στις διευθύνσειςinfo@casinoloutraki.gr και info@clubhotelloutraki.gr