Δείπνο Αγάπης…για δύο!

Απολαύστε ένα υπέροχο δείπνο για ερωτευμένους και ζήστε στο έπακρο το ρομαντισμό που αποπνέει η ημέρα της Αγάπης. Αφεθείτε στο απαλό άγγιγμα του θεού Έρωτα και ‘φουντώστε΄το συναίσθημα, ανανεώνοντας τον έρωτά σας. Δημιουργήστε μια αξέχαστη προσωπική στιγμή για εσάς και το έτερον σας ήμισυ την ξεχωριστή βραδιά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και ταξιδέψτε στη γη του ονείρου.

Η γεύση του…Έρωτα μετράει γι’αυτό αφεθείτε στην απόλαυση ενός ξεχωριστού δείπνου με λαχταριστές λιχουδιές. Χαρείτε την προσιτή πολυτέλεια που σας προσφέρει η φιλοξενία 5 αστέρων της Club Hotel Loutraki!

Κάντε κράτηση στο υψηλής αισθητικής εστιατόριο Aquarius το οποίο διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο περιβάλλον του και διαθέτει εξαιρετική κουζίνα. Κλείστε ραντεβού με το αγαπημένo σας πρόσωπο. Ξανακλέψτε την καρδιά του, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό δείπνο με ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση μενού στο ειδυλλιακό σκηνικό του Aquarius, υπό το φως των κεριών!

Νοιώστε τη γοητεία του μαγικού κόσμου της αγάπης, της χαράς και του ρομαντισμού τη βραδιά του Έρωτα στο Club Hotel Loutraki!

Τιμή κατ΄άτομο: €45

Η τιμή περιλαμβάνει και ένα μπουκάλι κρασί επιλογής μας.

Για κρατήσεις, καλέστε στο                         27440 60300