Χαρείτε τη μαγεία της ημέρας των ερωτευμένων, κάνοντας ένα δώρο αγάπης σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαύστε ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης στο OASIS wellness centre, Body n΄soul experience, επιλέγοντας μία από τις θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς, ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο τρυφερή ημέρα του χρόνου πλησιάζει, δίνοντας σας μια μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε τον έρωτά σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη προσωπική στιγμή που θα σας ακολουθεί για πάντα! Νοιώστε ένα αίσθημα πλήρους ηρεμίας και αρμονίας μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας!

Μασάζ Αρωματοθεραπείας 60΄

Επιλέξτε ακαταμάχητους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων και αφεθείτε στο χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας, μια συγκλονιστική εμπειρία αναζωογόνησης που εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια αίσθηση ξεκούρασης.

Τιμή ανά άτομο: 65€

Ειδική προσφορά για ζεύγη: 98€

Mασαζ με κεραλοιφή 60΄

Χαλαρώστε και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα με κεραλοιφή που εξαλείφει το άγχος, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο.

Τιμή ανά άτομο: 85€

Ειδική προσφορά για ζεύγη: 118€

Oλοκληρώστε το υπέροχο ταξίδι αναζωογόνησης και ευεξίας, χαλαρώνοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάπαυσης και ηρεμίας με σαμπάνια, τσάι του βουνού και φρέσκα φρούτα εποχής. 

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε, κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

+30 2744 0 60321

aquaspa-casinoloutraki@parpasgroup.com