Εορταστικά πακέτα χαλάρωσης στο Club Hotel Loutraki!!!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας στο ‘OASIS’ wellness centre, Body n΄soul experience, κάνοντας αυτές τις γιορτές δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα από τα εορταστικά πακέτα χαλάρωσης με θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς σε προνομιακές τιμές.

  • ΤΑΞΙΔΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ 60’
    € 112

    Απολαύστε 60 λεπτά μασάζ αρωματοθεραπείας για δύο άτομα στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα του σπα, μια συγκλονιστική εμπειρία για ζεύγη που εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης. Ολοκληρώστε το πραγματικά αξέχαστο ταξίδι ευεξίας απολαμβάνοντας αφρώδη οίνο και φρούτα εποχής.

  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ 50’
    € 86

    Πολυτελής, ολιστική, αντιγηραντική περιποίηση προσώπου με βασιλικό πολτό που αναπλάθει, θρέφει, αναζωογονεί και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, δίνοντας λάμψη και προσφέροντας εφέ λίφτινγκ.

  • ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ 50΄
    € 69

    Χαλαρώστε απολαμβάνοντας μοναδική εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα με μελισσοκέρι, μια αποτελεσματική θεραπεία σώματος που εξαλείφει το άγχος, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο.

  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ 50’
    € 64

    Αναζωογονητικός, ολιστικός συνδυασμός περιποίησης προσώπου και μασάζ πλάτης που καθαρίζει, τονώνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, μειώνοντας ρυτίδες και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, καθιστώντας αυτή την περιποίηση ιδανική για τις ανάγκες της απαιτητικής αντρικής επιδερμίδας.

Με κάθε σας επιλογή από τα παραπάνω εορταστικά πακέτα..

ΔΩΡΟ

ΣΕΤ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

που περιλαμβάνει:

  • βιολογικό σαμπουάν,
  • χαλαρωτικό αφρόλουτρο
  • ενυδατικό ορό σώματος

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα  μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

Τα εορταστικά πακέτα χαλάρωσης ισχύουν έως 15 Ιανουαρίου 2018.

Κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας

+30 2744 0 60321

aquaspa-casinoloutraki@parpasgroup.com