Εορταστικά πακέτα χαλάρωσης στο Club Hotel Loutraki!!!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας στο ‘OASIS’ wellness centre, Body n΄soul experience, κάνοντας αυτές τις γιορτές δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα από τα εορταστικά πακέτα χαλάρωσης με θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς σε προνομιακές τιμές.

  • Τελετουργικό χαλάρωσης για δύο 60’
    € 99

    Απολαύστε 60 λεπτά μασάζ αρωματοθεραπείας, μια συγκλονιστική εμπειρία για ζεύγη που εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης. Oλοκληρώστε το πραγματικά αξέχαστο ταξίδι ευεξίας, χαλαρώνοντας για 30 λεπτά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάπαυσης και ηρεμίας με σαμπάνια, τσάι του βουνού και φρέσκα φρούτα. 

  • Λασποθεραπεία με ιαματική λάσπη 55΄
    € 59

    Νιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες της ιαματικής λάσπης, πλούσιας σε μεταλλικά στοιχεία που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αποσυμφόρησης και αποτοξίνωσης, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και τονώνει την επιδερμίδα.

  • Μασάζ με κηραλοιφή 50΄
    € 59

    Βιώστε μοναδική εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα με κηραλοιφή που εξαλείφει το άγχος, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο.

  • Θεραπεία ανανέωσης προσώπου με βλαστοκύτταρα 50΄
    € 55

    Ολιστική, αντιρυτιδική και συσφικτική περιποίηση αντιγήρανσης που αξιοποιεί τις ισχυρές ιδιότητες των βλαστοκυττάρων από φυτά και φρούτα. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει γραμμές και ρυτίδες ενώ λειτουργεί ως ένα απολαυστικό, αναπλαστικό, φυσικό ελιξήριο νεότητας.

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα  μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

Τα εορταστικά πακέτα χαλάρωσης ισχύουν έως 15 Ιανουαρίου 2017.

Κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας

+30 2744 0 60321

aquaspa-casinoloutraki@parpasgroup.com