Κληρώσεις με έπαθλα πολυτελείς διαμονές στο

Club Hotel Loutraki!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Club Hotel Casino Loutraki και λάβετε μέρος στις κληρώσεις με έπαθλα πολυτελείς διαμονές στο ξενοδοχείο του συγκροτήματος μας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτόν σας να διεκδικήσει τις μοναδικές αυτές αποδράσεις ξεκούρασης, ηρεμίας, χαλάρωσης αλλά συνάμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο όμορφο Λουτράκι. Σας κακομαθαίνουμε προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και φιλοξενία 5* στις εγκαταστάσεις μας.

Γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα χαρούν τη μοναδική φιλοξενία μας, χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα ή κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας. Απόλαυσε την εξαιρετική κουζίνα μας και μάλιστα δωρεάν!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα δώσει την ευκαιρία σε 5 διαφορετικούς νικητές την ημέρα να ζήσουν την περιποίηση που τους αξίζει, κερδίζοντας έπαθλο μιας δωρεάν διήμερης διαμονής έκαστος στο πολυτελές ξενοδοχείο Club Hotel Loutraki και μάλιστα συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Με κάθε σας επίσκεψη Παρασκευή, Σάββατο ή/και Κυριακή, λαμβάνετε κουπόνι συμμετοχής για τις κληρώσεις της ημέρας.

Kάθε Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή

στις 21:00

5 νικητές την ημέρα

Έπαθλο : Διαμονή δύο ατόμων συμπεριλαμβανομένων όλων των γευμάτων (πρωϊνό, γεύμα και δείπνο) σε μπουφέ στο εστιατόριο Deep Blue.

Η χρήση της εν λόγω διαμονής ισχύει για κρατήσεις από Κυριακή ως Πέμπτη μέχρι 30/6 βάσει διαθεσιμότητας, εξαιρουμένων των : 08-09/04, 30/04-01/05 και 27-28/05.