Μαγικά Χριστούγεννα στο Λουτράκι!

Τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα στο Λουτράκι

Η Club Hotel Loutraki, σημείο αναφοράς της ποιοτικής φιλοξενίας και της διασκέδασης, σας καλωσορίζει για ακόμη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις της και υπόσχεται να σας μεταφέρει στο λαμπερό κόσμο των Χριστουγέννων!  Εδώ σας περιμένει μια γιορτινή ατμόσφαιρα με διάχυτη τη ζεστασιά και τη μαγεία της εποχής, ενώ παράλληλα μία ξεχωριστή περιπλάνηση στο παραμυθένιο σκηνικό που κυριαρχεί σε κάθε γωνιά του χώρου, θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές που θα σας συνοδεύουν για πάντα.

 Λαμπερές Παραμονές

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εορταστικό τραπέζι στον πολυχώρο του ξενοδοχείου μας περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ, προσφέροντας την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικά εδέσματα και εκλεπτυσμένες γεύσεις συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η ζεστή, λαμπερή γιορτή που ετοιμάζουμε, με εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις και έμφαση στο εξαιρετικό σέρβις, θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση μιας μοναδικής εορταστικής εμπειρίας.

Ολοκληρώστε τη μαγεία..

Ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, ο Executive σεφ μας επιμελείται για εσάς έναν εντυπωσιακό μπουφέ με πολλαπλές επιλογές για το brunch που θα σερβιριστεί στο δημοφιλές εστιατόριο Deep Blue.

Γαστρονομία & φινέτσα

Εξέχουσα θέση μεταξύ των εορταστικών προετοιμασιών καταλαμβάνει το ιδιαίτερο, φινετσάτο δείπνο της Παραμονής των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές, υψηλής αισθητικής εστιατόριο Aquarius,. Το μοναδικής έμπνευσης μενού gourmet πιάτων θα σας χαρίσει την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία.

Για όλες τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις πακέτων έως 3/12/2021, ισχύει έκπτωση 15%.

 Ισχύουν ειδικές τιμές για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση.

Για κρατήσεις :  23 – 26 Δεκεμβρίου  ή 24 – 27 Δεκεμβρίου 2021

  • Δωμάτιο με θέα τα Γεράνεια Όρη €489
  • Δωμάτιο με θέα στον Κορινθιακό κόλπο €579

Για κρατήσεις :  30 Δεκεμβρίου – 02 Ιανουαρίου  ή 31 Δεκεμβρίου – 03 Ιανουαρίου

  • Δωμάτιο με θέα τα Γεράνεια Όρη €539
  • Δωμάτιο με θέα στον Κορινθιακό κόλπο €629
  • Πλούσιο αμερικάνικο πρωϊνό σε μπουφέ στο δημοφιλές εστιατόριο Deep Blue

  • Εορταστικό brunch buffet ανήμερα Χριστουγέννων ή/και Πρωτοχρονιάς , (αντί πρωϊνού – δε συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

  • Gala diner Παραμονής Χριστουγέννων  ή/και Πρωτοχρονιάς  σε μπουφέ στον πολυχώρο του ξενοδοχείου με συνοδεία ζωντανής μουσικής (δε συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

  • Ελεύθερη πρόσβαση στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, 910 θέσεων

  • Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους

  • Χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, Jacuzzi και γυμναστηρίου για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο Oasis Wellness Center

‘Εχοντας θέσει ως απόλυτη προτεραιότητά μας τη διασφάλιση της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων, κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid -19 ή νόσησης εντός τελευταίου εξαμήνου ή βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος PCR ή Rapid test εντός 48ωρου.

Για τη συμμετοχή σας στο εορταστικό δείπνο των Παραμονών το οποίο αποτελεί μέρος του εορταστικού πακέτου, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς ο χώρος διεξαγωγής των gala λειτουργεί ως αίθουσα Covid – Free.

Oasis Wellness Center

Μαγικά Χριστούγεννα στο Λουτράκι
Όαση χαλάρωσης

Ανακαλύψτε μια μοναδική όαση αναζωογόνησης στο Oasis Wellness Center. Εκεί σας περιμένει μια ολοκληρωμένη σειρά από υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για να σας προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών :20% έκπτωση σε θεραπείες σώματος, περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ &  σε υπηρεσίες του κομμωτηρίου.

Για κρατήσεις Δωματίων  :

Για κρατήσεις Υπηρεσιών SPA