Καθαρά Δευτέρα στο Club Hotel Loutraki

Το τριήμερο της Αποκριάς και η ελληνική παράδοση απαιτεί απόδραση από την καθημερινότητα! Ανακαλύψτε το όμορφο Λουτράκι και συνδυάστε διασκέδαση στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι, βόλτες στη φύση και πολυτελή διαμονή με το πακέτο Καθαράς Δευτέρας στο Club Hotel Loutraki.

Ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης είναι αυτές του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας για μικρούς και μεγάλους! Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά Καθαράς Δευτέρας, απολαύστε τη διαμονή σας στους πολυτελείς χώρους του συγκροτήματός μας και αφεθείτε στην ξεχωριστή αύρα της εποχής, γιορτάζοντας τα παραδοσιακά Κούλουμα στο ξενοδοχείο μας!

Για την Καθαρά Δευτέρα, την έναρξη της Σαρακοστής, σχεδιάστε μία χαλαρωτική 3ήμερη απόδραση χαράς και ανεμελιάς, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της εξοχής.

Την Κυριακή της Αποκριάς, παρευρεθείτε στο δημοφιλές Καρναβάλι του Λουτρακίου και διασκεδάστε σε αποκριάτικους ρυθμούς. Ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, πετάξτε ξέγνοιαστα τον χαρταετό σας και ακολουθήστε την παράδοση, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο τραπέζι με πεντανόστιμα εδέσματα, αυθεντική ελληνική κουζίνα, παραδοσιακή λαγάνα, καλομαγειρεμένα θαλασσινά και νηστίσιμες λιχουδιές. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκδράμετε στην γραφικό χωριό της Περαχώρας, μόλις 10 λεπτά από το Λουτράκι, όπου θα αναβιώσετε, με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, ήθη και έθιμα της Αποκριάς: κούλουμα, εδέσματα, μουσική, χαρταετό και παραδοσιακό χορό της Τράτας.

Το Πακέτο Καθαράς Δευτέρας που σχεδιάσαμε ισχύει για ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει:

  • Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ στο εστιατόριο Deep Blue
  • Εορταστικό νηστίσιμο γεύμα Καθαράς Δευτέρας στο εστιατόριο Deep Blue
  • Αναχώρηση έως τις 16:00
  • Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, Jacuzzi, Sauna, Hammam και γυμναστηρίου
  • Δωρεάν WiFi

Για κρατήσεις Δωματίων

Για κρατήσεις Υπηρεσιών SPA