Σας προσκαλούμε να ανανεωθείτε για το Πάσχα αφιερώνοντας χρόνο στον πολύτιμο εαυτό σας! Απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χαρείτε τις πασχαλινές σας διακοπές, απολαμβάνοντας ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης στο OASIS wellness centre, Body n΄soul experience.

Επιλέξτε μία από τις θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς, ειδικά σχεδιασμένες για να σας χαρίσουν ξεκούραση, ευεξία και δυνατότητα επανάκτησης της χαμένης σας ενέργειας με σκοπό να υποδεχθείτε δυναμικά την Άνοιξη!

Νιώστε ένα συναίσθημα πλήρους ηρεμίας και αρμονίας! Απαλλαγείτε από την ένταση και το στρες! Αντιμετωπίστε τα σημάδια της κόπωσης από την καθημερινότητα! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να χαρεί ένα μασάζ χαλάρωσης που θα σας δώσει ενέργεια και ζωντάνια! Επαναφέρετε το σώμα σας στους φυσιολογικούς του ρυθμούς! Δεχθείτε μια θετική ροή ενέργειας στο σώμα σας και ανακουφιστείτε από πόνους και πιέσεις!

  • Θεραπεία σώματος με ζεστό μελισσοκέρι για 2* | Διαρκεια: 55’
    Ειδική Τιμή για ζεύγη: 130€

    Χαλαρώστε απολαμβάνοντας μοναδική εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα με μελισσοκέρι. Καθώς το μελισσοκέρι και τα αιθέρια έλαια λιώνουν σιγά – σιγά με τη φλόγα, τα αρώματα κατακλύζουν τον χώρο, οι αισθήσεις απογειώνονται και το μασάζ μετατρέπεται σε ένα άκρως απολαυστικό τελετουργικό ομορφιάς και χαλάρωσης. Μια συγκλονιστική εμπειρία αναζωογόνησης για ζεύγη που εξαλείφει το άγχος, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο.

  • Θεραπεία προσώπου αντιγήρανσης Olive Tree “Caviar” | Διάρκεια: 45’
    Ειδική Τιμή: 55€ το άτομο

    Πολυτελής, ολιστική, αντιγηραντική περιποίηση προσώπου με μάσκα από παρθένο ελαιόλαδο και λάβδανο που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αναπλάθει, θρέφει, αναζωογονεί και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, δίνοντας λάμψη και προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

  • Μασάζ Αρωματοθεραπείας | Διαρκεια: 55’
    Ειδική Τιμή: 55€ το άτομο

    Χαλαρωτικό μασάζ με γνήσιο αμυγδαλέλαιο και επιλογή αιθέριων ελαίων για βαθιά θρέξη και ενυδάτωση. Επιλέξτε ακαταμάχητους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων από εγχώρια μεσογειακά φυτά και αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας. Πρόκειται για μια αποτελεσματική θεραπεία σώματος που εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης.

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα  μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

Τα πασχαλινά πακέτα ισχύουν έως 30 Απριλίου 2019.

Κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας

+30 2744 0 60321

aquaspa-casinoloutraki@parpasgroup.com