Οι μασκαράδες ξεχύνονται στους δρόμους, μοιράζοντας γέλια και ξεγνοιασιά. Η πόλη έχει στολιστεί και εμείς ετοιμαζόμαστε για την πιο νόστιμη βραδιά του χρόνου, όπου το κρέας έχει την τιμητική του!

Η Τσικνοπέμπτη είναι ημέρα γιορτής, διασκέδασης και νόστιμου φαγητού στα κάρβουνα. Ελάτε στην παρέα μας! Απολαύστε τον πλούσιο μπουφέ μας γεμάτο με «τσικνηστές» νοστιμιές, σε απεριόριστη κατανάλωση!

Το αναβαθμισμένο και προσαρμοσμένο στο έθιμο της ημέρας εδεσματολόγιο του εστιατορίου Neptune, με μία μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά καλοψημένα κρεατικά και μεζεδάκια, γευστικά είδη σχάρας και άλλες συναφή παρασκευές που επιβάλλει η παράδοση για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, είναι ένας ακόμη λόγος για να επιλέξετε να δειπνήσετε μαζί μας!

Σε μια  ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα θα απολαύσετε νοστιμιές ξεχωριστές, μεζέδες λαχταριστούς αλλά και ποικιλία από μαγειρευτά, ζυμαρικά, ορεκτικά, σαλάτες, φρέσκα φρούτα εποχής και εύγευστα επιδόρπια.

Συνοδεύστε το γεύμα σας με τα απαραίτητα…! Με κάθε αγορά του ειδικού πακέτου εισόδου με φαγητό στη ρεσεψιόν του Καζίνο αξίας 10€, σας κερνάμε ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα!

Επίσης, λαμβάνετε λαχνούς συμμετοχής τόσο για τις κληρώσεις της ημέρας στις 22:00, 23:00 & 24:00 όσο και για τις κληρώσεις αυτοκινήτων Citroen C1 την 1η Μαρτίου στις 24:00 και Citroen C4 Cactus την 29η Μαρτίου στις 24:00!