Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την εμβληματική του αρχιτεκτονική, την εκθαμβωτική του διακόσμηση και την εμπειρία μοναδικής ποιότητας στον τομέα της διασκέδασης, θα ζήσετε την εμπειρία Tholos.

Η εμπειρία στη Tholos, περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων για τους παίκτες, μια πρωτοτυπία μοναδική στον ελλαδικό χώρο, χάρη στο εξειδικευμένο service, τη διαμονή , το exclusive φαγητό από την ιδιωτική κουζίνα του, τη μεταφορά από και προς το καζίνο και άλλους τουριστικούς προορισμούς, κ.α.

Στο επίπεδο του service, ο χώρος διασφαλίζει απόλυτη ιδιωτικότητα στους φιλοξενούμενούς του, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία των προσώπων από τα αδιάκριτα βλέμματα και στον μικρό, εκλεκτό αριθμό επισκεπτών, καθώς διαθέτει 6 ειδικά σχεδιασμένα τραπέζια παιγνίων που χωρούν 7 έως 8 παίκτες το καθένα.

Αναφορικά με τη διαμονή των πελατών μας, προσφέρονται οι εκλεπτυσμένες θεματικές σουίτες του ξενοδοχείου μας, καθώς επίσης δύο πολυτελείς μεζονέτες με ιδιωτική είσοδο και πισίνα.

μαθετε για τα vip πακετα και τις κληρωσεις μας