ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

SHARE YOUR MOMENTS WITH #clubhotelloutraki

Deep Blue Restaurant

Το δημοφιλές εστιατόριο Deep Blue στο ισόγειο του ξενοδοχείου, με μοναδική θέα στις πισίνες, τους κήπους και τα εντυπωσιακά σιντριβάνια προσφέρει φαγητό που ταυτίζεται με την απόλαυση, σε μια κομψή casual ατμόσφαιρα.

Σε ένα φωτεινό περιβάλλον άνεσης και υψηλής αισθητικής, απολαύστε το πρωϊνό ή το δείπνο σας, επιλέγοντας ανάμεσα στις εξαιρετικές γεύσεις του μπουφέ από την Ελληνική και  τη Μεσογειακή  Κουζίνα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν υπάρχει ιδανικότερο σκηνικό από τα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο του Deep Blue. 

Χορήγηση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα από το Υπουργείο Τουρισμού στο εστιατόριο Deep Blue.

Στο εστιατόριό μας, το οποίο το οποίο διαθέτει το ειδικό σήμα ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα, από το Υπουργείο Πολιτισμού, θα γευθείτε πιάτα δημιουργημένα από  έμπειρους σεφ, με φινέτσα στην παρουσίασή τους και γευστικά συνδυασμένα με την ελληνική και διεθνή κουζίνα, φτιαγμένα από τα πιο αγνά τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Τα τοπικά προϊόντα, έχουν την τιμητική τους στον μπουφέ του εστιατορίου, τα προσφερόμενα εδέσματα  βασίζονται στην ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Προωθώντας την ελληνική γαστρονομική και οινική παράδοση και προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο συνολικής παροχής υπηρεσιών το πιστοποιημένο εστιατόριο Deep Blue σας προκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι που θα σας συναρπάσει.

Ο περιβάλλοντας χώρος του εστιατορίου, με θέα στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις, μετατρέπουν το γεύμα ή το δείπνο σας σε μια ξεχωριστή απολαυστική γευστική εμπειρία.

Ελληνικό Πρωινό με Πιστοποίηση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Καθημερινά από τις 07:30 έως 10:30 π.μ., απολαύστε το νόστιμο πιστοποιημένο Ελληνικό πρωινό στον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου Deep Blue.

Ξεκινήστε την ημέρα σας επιλέγοντας ανάμεσα από μια μοναδική ποικιλία τοπικών εδεσμάτων με την πιστοποίηση του “Eλληνικού Πρωινού” και μυηθείτε στις μοναδικές γεύσεις της ελληνικής γαστρονομίας. Αυθεντικές γεύσεις της τοπικής μας κληρονομιάς σε συνδυασμό με επιλογές από την ευρωπαική κουζίνα θα αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σας στο σημαντικό ξεκίνημα της ημέρας.

Θρεπτικές και γευστικές τοπικές λιχουδιές, φτιαγμένες με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας με τα περισσότερα προιόντα να προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στην πολυτέλεια του εστιατορίου ή στην ιδιωτικότηττα του δωματίου σας , μέσω της υπηρεσίας Room Service.

  • 120  άτομα

  • Κάθε Μέρα

  • Πρωινό : 07:30 – 10:30

  • Μεσημεριανό: 13:00 – 16:30

  • Βραδυνό : 19:30 – 22:30