Πάσχα στο Λουτράκι

Πάσχα στο Λουτράκι

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία των πασχαλινών διακοπών για να εκδράμετε και χαρείτε με ανεμελιά το παζλ χρωμάτων και αρωμάτων της εποχής, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις παραδόσεις και τα τοπικά εδέσματα. Γιορτάστε το Πάσχα διαμένοντας στο Club Hotel Casino Loutraki.

Εορταστικό πακέτο Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της Αποκριάς και η ελληνική παράδοση απαιτεί απόδραση από την καθημερινότητα! Ανακαλύψτε το όμορφο Λουτράκι και συνδυάστε διασκέδαση στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι, βόλτες στη φύση και πολυτελή διαμονή με το πακέτο Καθαράς Δευτέρας στο Club Hotel Loutraki.

Δείπνο Αγίου Βαλεντίνου στο Αquarius

Δείπνο Αγίου Βαλεντίνου στο Αquarius

Δείπνο Αγίου Βαλεντίνου στο Αquarius. Υποδεχόμαστε τον Άγιο Βαλεντίνο και σας καλούμε σε μια υπέροχη εμπειρία με ξεχωριστές γεύσεις και ονειρεμένη ατμόσφαιρα.

Άγιος Βαλεντίνος

Πακέτο Αγ.Βαλεντίνου στο Club Hotel Loutraki

Επιλέξτε να μείνετε μαζί μας το βράδυ των Ερωτευμένων, με το Πακέτο Αγ.Βαλεντίνου και ζήστε μια βραδιά αγάπης όπως την ονειρεύεστε.

Hot Dogs στο Lobby Bar

Hot Dogs στο Lobby Bar

Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 γκουρμέ επιλογές που δημιούργησαν οι σεφ του ξενοδοχείου αποκλειστικά για αυτό το ενδιαφέρον αφιέρωμα, 4 γκουρμέ γευστικές επιλογές hot dog με τις πιο δημοφιλείς συνταγές, όλων των χρωμάτων και αρωμάτων.