Λουτράκι – Η πρώτη culinary capital της Ελλάδας

Το Λουτράκι αποτελεί πλέον τον πρώτο ελληνικό προορισμό που φέρει τον τίτλο Culinary Capital, όπως απονεμήθηκε από τον διεθνή οργανισμό World Food Travel Association.

Η αναγνώριση αυτή ενισχύει τη θέση της πόλης στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη, αναδεικνύοντας τη μακρά τοπική παράδοση στη μεσογειακή κουζίνα. Φρέσκα υλικά, θαλασσινά του Κορινθιακού, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, συνθέτουν μια γαστρονομική ταυτότητα που τιμά την αυθεντικότητα και τη φιλοξενία της περιοχής.

Η διαδικασία υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επισιτιστών «Ο Ξένιος Ζευς»

Club Hotel Loutraki – Συνδυάζοντας Γεύση και Άνεση

Στο κέντρο αυτής της νέας ταυτότητας του Λουτρακίου, το Club Hotel Loutraki προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής για όσους αναζητούν ηρεμία, άνεση και γευστικές επιλογές εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα.

Η παραθαλάσσια τοποθεσία του, οι σύγχρονες παροχές και η έμφαση στην ποιοτική φιλοξενία το καθιστούν ιδανική επιλογή για επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν τη νέα γαστρονομική πλευρά της περιοχής.