Το Λουτράκι πρώτος ελληνικός προορισμός με τον τίτλο «Culinary Capital» από τον διεθνή οργανισμό World Food Travel Association.

Λουτράκι – Η πρώτη culinary capital: Ο δημοφιλής προορισμός της Πελοποννήσου γίνεται ο πρώτος στην Ελλάδα που τιμάται με τον τίτλο Culinary Capital από τον διεθνή οργανισμό World Food Travel Association, αναδεικνύοντας τη γαστρονομική του ταυτότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αναγνώριση αυτή ενισχύει τη θέση της πόλης στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη, αναδεικνύοντας τη μακρά τοπική παράδοση στη μεσογειακή κουζίνα. Φρέσκα υλικά, θαλασσινά του Κορινθιακού, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, συνθέτουν μια γαστρονομική ταυτότητα που τιμά την αυθεντικότητα και τη φιλοξενία της περιοχής.

Η διαδικασία υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επισιτιστών «Ο Ξένιος Ζευς»

Η αναγνώριση του Λουτρακίου ως η πρώτη Culinary Capital της Ελλάδας δεν αποτελεί μόνο τιμή, αλλά και δέσμευση για τη διατήρηση και ανάδειξη της γαστρονομικής του κληρονομιάς. Αν αναζητάτε έναν προορισμό που συνδυάζει γεύσεις, παράδοση και αυθεντικές εμπειρίες, στο Λουτράκι θα το ανακαλύψετε – πιάτο το πιάτο.

Club Hotel Loutraki – Συνδυάζοντας Γεύση και Άνεση

Στο κέντρο αυτής της νέας ταυτότητας του Λουτρακίου, το Club Hotel Loutraki προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής για όσους αναζητούν ηρεμία, άνεση και γευστικές επιλογές εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα.

Η παραθαλάσσια τοποθεσία του, οι σύγχρονες παροχές και η έμφαση στην ποιοτική φιλοξενία το καθιστούν ιδανική επιλογή για επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν τη νέα γαστρονομική πλευρά της περιοχής.