Γλυκός μήνας…όλο φράουλα!

Το Μάιο σας υποδεχόμαστε με δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό γευστικό  αφιέρωμα  στο αγαπημένο φρούτο της  Άνοιξης …την φράουλα!Στο Black & Gold Lounge Bar σας περιμένει μία μεγάλη ποικιλία από φραουλο-γλυκά, παγωτά, smoothies, γρανίτες & milkshake.

Προσφορές Μαΐου από το OASIS AquaSpa

Επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών του OASIS wellness centre για τον μήνα Μάιο και χαρείτε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στις εγκαταστάσεις μας!

Προσφορά Διαμονής από €109

Εκμεταλλευτείτε την ειδική Προσφορά Διαμονής για το μήνα Μάιο και ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας με τιμές που ξεκινούν από €109!!

Οικογενειακή Υπόθεση

Κάντε μια έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή διαμονής για εσάς και τα παιδιά σας και χαρείτε μια οικογενειακή απόδραση εξασφαλίζοντας έκπτωση 50% στο 2ο δωμάτιο!

Αρμονία Αισθήσεων – Ταξίδι ανανέωσης

Κάθε ταξίδι είναι μια εμπειρία… Χαρείτε την πολύτιμη αυτή εμπειρία, επιλέγοντας ένα μοναδικό συνδυασμό διαμονής και περιποιήσεων με σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας για απόλυτη ευφορία στο σώμα και τις αισθήσεις.

Περιπλανηθείτε στον κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας του OASIS Wellness Centre, Body n’ Soul Experience και αφεθείτε

Προσφορά Εταιρικών Συναντήσεων

Διοργανώστε την εταιρική σας εκδήλωση στον Πολυχώρο της Club Hotel Loutraki, σε έναν ενιαίο χώρο 900 τ.μ. που χάρη στις δυνατότητες διαχωρισμού παρέχει τέλεια ευελιξία και μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση από 80 έως και 1.000 άτομα.

Προσφορά Hμερήσιων Eταιρικών Συναντήσεων

Επωφεληθείτε από την προσφορά ημερήσιων εταιρικών συναντήσεων που περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε μια επιχειρηματική συνάντηση / εκδήλωση εύκολα και αποτελεσματικά…