Οικογενειακή Υπόθεση

Κάντε μια έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή διαμονής για εσάς και τα παιδιά σας και χαρείτε μια οικογενειακή απόδραση εξασφαλίζοντας έκπτωση 50% στο 2ο δωμάτιο!

Προσφορά Διαμονής από €109

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά διαμονής για το μήνα Οκτώβριο και ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας με τιμές που ξεκινούν από €109!!

Aπόδραση 28ης Οκτωβρίου

Μοναδική ευκαιρία για μια σύντομη, φθινοπωρινή απόδραση αποτελεί ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου. Επισκεφθείτε το ξεχωριστό Λουτράκι και απολαύστε φιλοξενία 5* επιλέγοντας μια προνομιακή πρόταση διαμονής…

Μοναδική προσφορά SPA

Μοναδική προσφορά SPA – 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος στο Oasis Wellness Center του Club Hotel Loutraki.

Αρμονία Αισθήσεων

Κάθε ταξίδι είναι μια εμπειρία… Χαρείτε την πολύτιμη αυτή εμπειρία, επιλέγοντας ένα μοναδικό συνδυασμό διαμονής και περιποιήσεων με σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας για απόλυτη ευφορία στο σώμα και τις αισθήσεις.

Περιπλανηθείτε στον κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας του OASIS Wellness Centre, Body n’ Soul Experience και αφεθείτε

Προσφορά Εταιρικών Συναντήσεων

Διοργανώστε την εταιρική σας εκδήλωση στον Πολυχώρο της Club Hotel Loutraki, σε έναν ενιαίο χώρο 900 τ.μ. που χάρη στις δυνατότητες διαχωρισμού παρέχει τέλεια ευελιξία και μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση από 80 έως και 1.000 άτομα.

Προσφορά Hμερήσιων Eταιρικών Συναντήσεων

Επωφεληθείτε από την προσφορά ημερήσιων εταιρικών συναντήσεων που περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε μια επιχειρηματική συνάντηση / εκδήλωση εύκολα και αποτελεσματικά…

Αναζωογόνηση εις διπλούν!

Χαρείτε ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος που απαλλάσει από την ένταση και προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση εις διπλούν!