Προσφορές Ιουνίου Oasis Aqua Spa

Προσφορές Ιουνίου από το Oasis Aqua Spa – Club Hotel Loutraki:  Ένας μήνας ευεξίας, τόνωσης & πλήρους ανανέωσης, αφιερωμένος στον πολύτιμο εαυτό μας.
Επιλέξτε μία από τις προτάσεις μας, ειδικά σχεδιασμένες για να σας ξεκουράσουν και να σας χαρίσουν ευεξία και δυνατότητα επανάκτησης της χαμένης σας ενέργειας.

Burger Festival στο Lobby bar

Burger Festival όλο τον Ιούνιο στο lobby bar του Club Hotel Loutraki! Aπολαύστε ακαταμάχητα burgers με κέρασμα ένα ποτήρι coca cola ή μπύρα!

Προσφορά Διαμονής από €109

Εκμεταλλευτείτε την ειδική Προσφορά Διαμονής για το μήνα Ιούνιο και ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας με τιμές που ξεκινούν από €109!!

Οικογενειακή Υπόθεση

Κάντε μια έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή διαμονής για εσάς και τα παιδιά σας και χαρείτε μια οικογενειακή απόδραση εξασφαλίζοντας έκπτωση 50% στο 2ο δωμάτιο!

Αρμονία Αισθήσεων – Ταξίδι ανανέωσης

Κάθε ταξίδι είναι μια εμπειρία… Χαρείτε την πολύτιμη αυτή εμπειρία, επιλέγοντας ένα μοναδικό συνδυασμό διαμονής και περιποιήσεων με σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας για απόλυτη ευφορία στο σώμα και τις αισθήσεις.

Περιπλανηθείτε στον κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας του OASIS Wellness Centre, Body n’ Soul Experience και αφεθείτε

Προσφορά Εταιρικών Συναντήσεων

Διοργανώστε την εταιρική σας εκδήλωση στον Πολυχώρο της Club Hotel Loutraki, σε έναν ενιαίο χώρο 900 τ.μ. που χάρη στις δυνατότητες διαχωρισμού παρέχει τέλεια ευελιξία και μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση από 80 έως και 1.000 άτομα.

Προσφορά Hμερήσιων Eταιρικών Συναντήσεων

Επωφεληθείτε από την προσφορά ημερήσιων εταιρικών συναντήσεων που περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε μια επιχειρηματική συνάντηση / εκδήλωση εύκολα και αποτελεσματικά…