Παραμυθοχωρα

Μυρωδάτα σπίτια, εργαστήρια και χαμογελαστά πρόσωπα  μας περιμένουν στην πολύχρωμη Παραμυθοχώρα του Club Hotel Loutraki. Πλημμυρισμένη φως και εορταστική ατμόσφαιρα, καλωσορίζει τους επισκέπτες και μας μεταφέρει σε έναν κόσμο μαγικό και ονειρεμένο!

Το ζωηρό Ξωτικό μας καλωσορίζει και μας υποδέχεται στο Εργαστήρι του, ένα ξύλινο σπιτάκι με όλα τα απαραίτητα για τις κατασκευές των παιχνιδιών, διακοσμημένο με γιρλάντες, καρυοθραύστη και μπόλικα παιχνίδια. Έπειτα, μας ξεναγεί στην Παραμυθοχώρα και μας συστήνει στον Άη Βασίλη!

Ο χαμογελαστός Άγιος, καθισμένος στον κόκκινο θρόνο του, μας περιμένει στο στολισμένο Αρχοντικό του για να τον γνωρίσουμε από κοντά και να φωτογραφηθούμε μαζί του! Στη συνέχεια, μας προτρέπει να ρίξουμε το γράμμα μας στο γειτονικό ταχυδρομείο…

Καλά ή άτακτα, μικρά ή μεγάλα παιδιά, ετοιμάζουμε το γράμμα μας στο Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου. Καθόμαστε στο σεκρετέρ, παίρνουμε χαρτί και μολύβι και γράφουμε στον αγαπημένο μας Άη Βασίλη, τι δώρο θέλουμε για φέτος. Πολλά τα γράμματα που έχουν μαζευτεί, όλη η ομάδα της Παραμυθοχώρας ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα!

Στην Κουζίνα της Κυρίας Άη Βασίλη, οι μυρωδιές γεμίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ εμείς απολαμβάνουμε ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί, μαζί με γλυκά κεράσματα! Γλειφιτζούρια, γλυκά και μπισκότα, στολίζουν τις προθήκες της χρυσοχέρας συζύγου του Άη Βασίλη, μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό!

Ο Ρούντολφ, ο κοκκινομύτης τάρανδος και η παρέα του, χρειάζονται δυνάμεις για την πολύωρη πτήση της παραμονής, για αυτό ξεκουράζονται στον αχυρώνα τους, τρώγοντας μήλα και καρότα. Είναι ,άλλωστε, οι αγαπημένες λιχουδιές τους!