Γεύσεις γύρου στο Neptune. ‘Ολο τον Ιούλιο από Δευτέρα έως Πέμπτη (20:00-01:30) η παράδοση συναντά τη γεύση με ένα ιδιαίτερο γευστικό αφιέρωμα στο πολύ εύγευστο ελληνικό έδεσμα, τον ελληνικό γύρο. Απολαύστε το γεύμα σας σε έναν χώρο που συνδυάζει την λιτή αισθητική με την πολυτέλεια και σας καλεί για μια εμπειρία απολαύσεων μέσα από νόστιμες δημιουργίες, επηρεασμένες από την ελληνική κουζίνα.

Μια νοστιμιά που συνδέεται με τη στιγμή εκείνη που θέλεις οπωσδήποτε να φας κάτι κάνοντας μία ανάπαυλα από το παιχνίδι ή με την παρέα σου. Απολαύστε του γύρου τις γεύσεις στην ειδική γωνιά του εστιατορίου Neptune. Όλα τα υλικά είναι από φρέσκες πρώτες ύλες και συνθέτουν το ιδανικό σουβλάκι που το απολαμβάνεις για την σπιτική του διάσταση.

Φτιάξτε τον δικό σας συνδυασμό με γύρο και απολαύστε τον με ποιότητα και ποσότητα. Ζουμερός και αφράτος, ο γύρος κόβεται και μπαίνει στο πιάτο σας. Γευστικός και πεντανόστιμος, με αφράτα πιτάκια, σπιτικό τζατζίκι ντοματα, πατάτες, κρεμμύδι και μια ποικιλία από σάλτσες για να το συνθέσετε με τον δικό σας  μοναδικό τρόπο.

Πεντανόστιμες επιλογές τάκος όλο τον Ιούλιο στο Lobby Bar & Lobby Patio του ξενοδοχείου!

Ρίξτε μία ματιά στο ΜΕΝΟΥ