Εμπειρία Αναζωογόνησης & Ευεξίας

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας στο ‘OASIS’ wellness centre, Body n΄soul experience, κάνοντας αυτές τις γιορτές δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα από τα εορταστικά πακέτα χαλάρωσης με θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς σε προνομιακές τιμές.

  • ΤΑΞΙΔΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ 55’
    € 110

    Απολαύστε 55 λεπτά μασάζ αρωματοθεραπείας για δύο άτομα στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα του σπα με βάση το αμυγδαλέλαιο και επιλογή αιθέριων ελαίων από εγχώρια μεσογειακά φυτά, μια συγκλονιστική εμπειρία για ζεύγη που προσφέρει βαθειά θρέψη και ενυδάτωση, εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης. Ολοκληρώστε το πραγματικά αξέχαστο ταξίδι ευεξίας απολαμβάνοντας αφρώδη οίνο, φρούτα εποχής και σοκολατάκια.

  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ OLIVE TREE CAVIAR 45’
    € 58

    Πολυτελής, ολιστική, αντιγηραντική περιποίηση προσώπου με μάσκα από παρθένο ελαιόλαδο και λάβδανο που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αναπλάθει, θρέφει, αναζωογονεί και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, δίνοντας λάμψη και προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

  • ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ 55΄
    € 70

    Χαλαρώστε απολαμβάνοντας μοναδική εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα με μελισσοκέρι και αιθέρια έλαια, μια αποτελεσματική θεραπεία σώματος που χαρίζει ενυδράτωση και θρέψη, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο. Πρόκειται για έναν συνδυασμό χαλάρωσης και περιποίησης σώματος.

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα  μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

Τα εορταστικά πακέτα χαλάρωσης ισχύουν έως 31 Ιανουαρίου 2019.

Κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας

+30 2744 0 60321

aquaspa-casinoloutraki@parpasgroup.com