Πασχαλινές στιγμές χαλάρωσης…στο OASIS wellness centre, Body n΄soul experience

Χαρείτε τις πασχαλινές σας διακοπές, απολαμβάνοντας ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης στο OASIS wellness centre, Body n΄soul experience.

Επιλέξτε μία από τις θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς, ειδικά σχεδιασμένες για να σας χαρίσουν ξεκούραση, ευεξία και δυνατότητα επανάκτησης της χαμένης σας ενέργειας με σκοπό να υποδεχθείτε δυναμικά την Άνοιξη!

Νιώστε ένα συναίσθημα πλήρους ηρεμίας και αρμονίας! Απαλλαγείτε από την ένταση και το στρες! Αντιμετωπίστε τα σημάδια της κόπωσης από την καθημερινότητα! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να χαρεί ένα μασάζ χαλάρωσης που θα σας δώσει ενέργεια και ζωντάνια! Επαναφέρετε το σώμα σας στους φυσιολογικούς του ρυθμούς! Δεχθείτε μια θετική ροή ενέργειας στο σώμα σας και ανακουφιστείτε από πόνους και πιέσεις!

Μασάζ Αρωματοθεραπείας 55΄

Επιλέξτε ακαταμάχητους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων και αφεθείτε στο χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας για δύο άτομα στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα του σπα. Πρόκειται για μια συγκλονιστική εμπειρία αναζωογόνησης για ζεύγη που εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια αίσθηση ευεξίας και ξεκούρασης.

Ειδική προσφορά για ζεύγη: 115€

Θεραπεία προσώπου και χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής 55΄

Πολυτελής, ολιστική περιποίηση προσώπου με οργανικά προϊόντα της εταιρείας Bioaroma που θρέφει, αναζωογονεί και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη στην επιδερμίδα. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ κεφαλής, ιδανική θεραπεία για τη βελτίωση της διάθεσης που σας δίνει την ευκαρία να απολαύσετε μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Τιμή ανά άτομο: 65€

Θεραπεία απολέπισης και επάλειψης με μελισσοκέρι 55΄

Χαλαρώστε και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία απολέπισης για όλο το σώμα. Νιώστε τα ευεργετικά αποτελέσμα της αποτοξινωτικής περιποίησης σώματος που απομακρύνει τους ρύπους του δέρματος από τους πόρους, αφήνοντας το να αναπνεύσει. Χαρείτε μια αίσθηση απαλότητας και ηρεμίας μετά την επάλειψη με λοσιόν εμπλουτισμένη με μελισσοκέρι που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και βελούδινο.

Τιμή ανά άτομο: 65€

Oλοκληρώστε το υπέροχο ταξίδι αναζωογόνησης και ευεξίας, χαλαρώνοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάπαυσης και ηρεμίας με τσάι του βουνού και φρέσκα φρούτα εποχής. 

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε, κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

+30 2744 0 60321

aquaspa-casinoloutraki@parpasgroup.com