Προσφορά Εταιρικών Συναντήσεων

Προσφορά Εταιρικών Συναντήσεων

Το Multipurpose Center είναι το ευρύχωρο και πολυτελές συνεδριακό κέντρο του συγκροτήματος Club Hotel Loutraki. Το MPC εδρεύει σε ξεχωριστό χώρο και συνδέεται εσωτερικά με το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου CLub Hotel Loutraki . Αποτελείται από πέντε (5) συνεδριακές αίθουσες, διασυνδεδεμένες μεταξύ τους, οι οποίες μπορούν να εξυπηρετήσουν από ογδόντα (80) έως χίλια (1000) άτομα, σε χώρους συνολικής επιφάνειας εννιακοσίων (900) τετραγωνικών μέτρων. Οργανώστε την επόμενη σας  συνάντηση με το προνομιακή προσφορά εταιρικών συναντήσεων.

Στους σύγχρονους χώρους του MPC μπορούν να διεξαχθούν κάθε είδους συνεδριακές καλύψεις, αφού διαθέτει σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις επιμελώς  σχεδιασμένες  ώστε να προσαρμόζονται χωροταξικά ανάλογα με τις ανάγκες σας και να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα μέτρα συνεδριακής κάλυψης.

Το MPC αναλαμβάνει επίσης, με άριστο και επαγγελματικό τρόπο, την διαμονή και την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των συνεδρίων προσφέροντας καφέ και σνακ στα διαλείμματα ή διοργανώνοντας δεξιώσεις, δείπνο ή πάρτι, στους υπαίθριους χώρους και στα εστιατόριά μας.

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να συντονίσετε την εκδήλωσή σας, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Επωφεληθείτε από την προνομιακή προσφορά  εταιρικών συναντήσεων που περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε μια επιχειρηματική συνάντηση ή εκδήλωση εύκολα και αποτελεσματικά μόνο με 39€ /άτομο

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Αίθουσα σε οποιαδήποτε διάταξη με βασικό τεχνικό εξοπλισμό (LCD Projector, οθόνη, flip chart), σημειωματάρια, στυλό καθώς και εμφιαλωμένο νερό
  • Δύο διαλείμματα καφέ με βουτήματα και χυμούς
  • Πλούσιο μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο του ξενοδοχείου (μενού σε μπουφέ ή σερβιριστό αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων)
  • Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (wi-fi) στους κοινόχρηστους χώρους
  • Δωρεάν χώρο στάθμευσης