Οινο-γαστρονομική απόλαυση στο Aquarius

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, το βραβευμένο με το Gold Award of Quality & Taste – υψηλού κύρους χρυσό σήμα ποιότητας γαστρονομίας & γεύσης – εστιατόριο «Aquarius» σε συνεργασία με το Κτήμα Τσέλεπου, σας προσκαλεί σε μια εξαιρετική οινο-γαστρονομική βραδιά, ένα ταξίδι στον κόσμο της γεύσης με εκλεκτά πιάτα και μοναδικές ετικέτες κρασιού στο πιο πολυτελές εστιατόριο της πόλης.

Οι επιλεγμένες ετικέτες που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν τα Amalia Brut, Amalia Rose, Μαντινεία, Δρυόπη Ροζέ, και Deux Collines. Κάθε ένα από αυτά τα κρασιά αντιπροσωπεύει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Η παρουσίαση των κρασιών θα γίνει από την κα. Τουτούζη Αγγελική, έμπειρη οινολόγο και Υπεύθυνη Πωλήσεων του κτήματος Τσέλεπου, η οποία θα μας προσφέρει μια ευκαιρία να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε τον πλούτο των αρωμάτων και των γεύσεων.

Μια μαγευτική εμπειρία ταιριάσματος κρασιού και φαγητού, ένα ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων με ευφάνταστα πιάτα, ειδικά σχεδιασμένα για να αναδείξουν τις εκπληκτικές γευστικές νότες κάθε κρασιού.

Κόστος συμμετοχής : 45€ ανά άτομο

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο +30 27440 60300