Χαλάρωση με ‘Αρωμα ..‘Ερωτα.

Χαρείτε τη μαγεία της ημέρας των ερωτευμένων, κάνοντας ένα δώρο αγάπης σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαύστε ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης στο OASIS Aqua Spa, επιλέγοντας τις θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς, ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο τρυφερή ημέρα του χρόνου πλησιάζει, δίνοντάς σας μια μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε τον έρωτά σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη προσωπική στιγμή που θα σας ακολουθεί για πάντα! Νοιώστε ένα αίσθημα πλήρους ηρεμίας και αρμονίας μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζήστε μια ονειρική εμπειρία στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα για δύο, όπου η χαλάρωση και η ανανέωση σας περιμένουν. Αφεθείτε στην αγκαλιά της απόλυτης απόλαυσης με ένα μοναδικό μασάζ σε όλο το σώμα, χρησιμοποιώντας μελισσοκέρι.

Καθώς το μελισσοκέρι και τα αιθέρια έλαια λιώνουν αργά με τη φλόγα, ο χώρος γεμίζει με αρώματα που απογειώνουν τις αισθήσεις και μετατρέπουν το μασάζ σε μια εμπειρία τελετουργικής ομορφιάς και χαλάρωσης. Αυτή η αποτελεσματική θεραπεία σώματος χαρίζει απόλυτη χαλάρωση, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο.

Και όταν η εμπειρία φθάσει στο τέλος της, απολαύστε τoν ιδιωτικό σας χώρο χαλάρωσης, όπου θα σας περιμένουν αφρώδης οίνος, τσάι του βουνού και φρέσκα φρούτα εποχής. Αφεθείτε στη γοητεία της στιγμής και απολαύστε την ανανέωση που φέρνει αυτή η εμπειρία στον έρωτα σας.

Χαρίστε στην αγαπημένη σας μια αξέχαστη εμπειρία δώρων, προσφέροντάς της έναν εντυπωσιακό συνδυασμό από χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας διάρκειας 50 λεπτών, με αιθέρια έλαια της επιλογής της, και μια αναζωογονητική θεραπεία προσώπου Bio-light by Repechage.

Αυτή η θεραπεία βασίζεται στη θαλάσσια βιοτεχνολογία και υπόσχεται μια πιο λαμπερή και ανανεωμένη εμφάνιση. Είναι ένας τρόπος για την αγαπημένη σας να απολαύσει μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και περιποίησης.

Κρατήσεις Υπηρεσιών SPA