Χαλάρωση με άρωμα…Έρωτα!

Χαρείτε τη μαγεία της ημέρας των ερωτευμένων, κάνοντας ένα δώρο αγάπης σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαύστε ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης με άρωμα…έρωτα στο OASIS wellness centre, Body n΄soul experience, επιλέγοντας μία από τις θεραπείες τόνωσης και ομορφιάς, ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο τρυφερή ημέρα του χρόνου πλησιάζει, δίνοντάς σας μια μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε τον έρωτά σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη προσωπική στιγμή που θα σας ακολουθεί για πάντα! Νοιώστε ένα αίσθημα πλήρους ηρεμίας και αρμονίας μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας!

Μασάζ Αρωματοθεραπείας 55΄

Χαλαρωτικό μασάζ για δύο με γνήσιο αμυγδαλέλαιο και επιλογή αιθέριων ελαίων για βαθιά θρέξη και ενυδάτωση. Επιλέξτε ακαταμάχητους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων από εγχώρια μεσογειακά φυτά και αφεθείτε στο χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα του σπα. Πρόκειται για μια συγκλονιστική εμπειρία αναζωογόνησης για ζεύγη που εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης.

Ειδική προσφορά για ζεύγη: 110€

Mασάζ με ζεστό μελισσοκέρι  55΄

Χαλαρώστε απολαμβάνοντας μοναδική εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα με μελισσοκέρι. Καθώς το μελισσοκέρι και τα αιθέρια έλαια λιώνουν σιγά – σιγά με τη φλόγα, τα αρώματα κατακλύζουν τον χώρο, οι αισθήσεις απογειώνονται και το μασάζ μετατρέπεται σε ένα άκρως απολαυστικό τελετουργικό ομορφιάς και χαλάρωσης. Μια αποτελεσματική θεραπεία σώματος που εξαλείφει το άγχος, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και βελούδινο.

Τιμή ανά άτομο: 69€

Oλοκληρώστε το υπέροχο ταξίδι αναζωογόνησης και ευεξίας, χαλαρώνοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάπαυσης και ηρεμίας με σαμπάνια και σοκολατάκια. 

Θυμηθείτε…

Ανανεωθείτε, κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ και τζακούζι. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος, να χαλαρώσουν οι μυς, να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας παράλληλα μια αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης.

+30 2744 0 60321