ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Προκειμένου να εξασφαλίζεται η άνεση και η ασφάλεια όλων των ενοίκων του ξενοδοχείου, ορίζεται ο παρακάτω κανονισμός για τη φιλοξενία των κατοικίδιων:

  • Κατοικίδια επιτρέπονται αποκλειστικά και μόνο στις σουίτες που έχουν οριστεί ως δωμάτια φιλοξενίας κατοικίδιων και ο αριθμός τους δεν μπορεί να ξεπερνά το ένα κατοικίδιο ανά σουίτα. Σε εξαιρετική περίπτωση χρήσης άλλου τύπου δωματίου, θα πρέπει να γίνεται προ-συνεννόηση της Εξυπηρέτησης πελατών με τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου, οπότε και θα διανέμεται η αντίστοιχη σχετική ενημέρωση.
  • Κατά την παραμονή του κατοικίδιου εντός του δωματίου και εφόσον κυκλοφορεί ελεύθερο, επιβάλλεται να είναι αναμμένη η φωτεινή ένδειξη «Μην ενοχλείτε». Στην περίπτωση αυτή, δεν θα παρέχεται υπηρεσία δωματίου από το τμήμα του καθαρισμού ενώ το Room Service θα παραδίδει τις παραγγελίες στην πόρτα της σουίτας. Σε περίπτωση που δεν είναι ενεργοποιημένη η ένδειξη «Μην ενοχλείτε» και το κατοικίδιο ελευθερωθεί κατά την είσοδο προσωπικού στο δωμάτιο, το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη, ενώ για οποιαδήποτε όχληση σε πελάτη του ξενοδοχείου την ευθύνη θα φέρει ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου.
  • Οι ακαθαρσίες των κατοικίδιων απορρίπτονται με ευθύνη των ιδιοκτητών τους σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους. Σε περίπτωση ακαθαρσιών κατοικίδιων εντός δωματίων, δεν παρέχονται υπηρεσίες δωματίου έως την απομάκρυνση των ακαθαρσιών από τους ιδιοκτήτες τους.
  • Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εισόδου ή απομάκρυνσης από τις εγκαταστάσεις των ενοίκων με κατοικίδια που δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ή δεν είναι σε θέση να ελέγξουν το κατοικίδιο τους, στην περίπτωση που προκαλείται όχληση σε διπλανά δωμάτια ή εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά έναντι άλλων ενοίκων ή προσωπικού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων σε κοινόχρηστους χώρους, όπως τα εστιατόρια, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και το κέντρο χαλάρωση & ευεξίας Oasis.
  • Επιτρέπεται η παραμονή κατοικίδιων στο Lobby Patio ή/και τις καμπάνες, εφόσον το κατοικίδιο παραμένει αυστηρά στα πόδια του ιδιοκτήτη του φορώντας λουρί περιπάτου ή σε ειδικό κλουβί μεταφοράς ζώου. Σημειώνεται ότι απαγορεύεται τα κατοικίδια να ανεβαίνουν σε εξοπλισμό των εν λόγω χώρων (ξαπλώστρες, καρέκλες, τραπέζια κλπ.)
  • Κατά τη διέλευση των κατοικίδιων από κοινόχρηστους χώρους, οι ιδιοκτήτες τους υποχρεούνται να τα μεταφέρουν σε ειδικά κλουβιά ή να τα έχουν αγκαλιά και πάντα φορώντας τους λουρί περιπάτου.
  • Ανά πάσα στιγμή παραστεί ανάγκη, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων υποχρεούνται στην επίδειξη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας ζώου.
  • Σε περίπτωση ανάγκης έκτακτης ιατρικής βοήθειας, το ξενοδοχείο θα παρέχει στοιχεία επικοινωνίας με έμπειρο κτηνίατρο. Οποιαδήποτε σχετική δαπάνη θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου.
  • Σε περίπτωση ζήτησης φύλαξης κατοικίδιων, το ξενοδοχείο θα παρέχει στοιχεία επικοινωνίας ζωόφιλων, πρόθυμων να παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες, με επιβάρυνση του ιδιοκτήτη του κατοικίδιου που ιδιωτικά θα συμφωνείται μεταξύ των εμπλεκομένων.